Gå direkt till textinnehållet
logotyp

PE Teknik & Arkitektur placeras även i år på gröna listan i Allbrightrapporten

Nyheter

Allbright har publicerat sin årliga granskning av jämställdheten på Sveriges börsnoterade bolag. PE Teknik & Arkitektur, som är det operativa företaget i Projektengagemang-koncernen, placeras återigen på den gröna listan och rankas som nummer 16 av totalt 358 bolag.

Stiftelsen Allbright arbetar för jämställdhet i näringslivet och rankar varje år Sveriges börsbolag efter andelen kvinnor i ledningsgruppen, i linjeposition och i styrelsen. De mest jämställda bolagen hamnar på Allbrights gröna lista, följt av den gula listan och slutligen den röda, beroende på utfall ur jämställdhetsperspektiv. Av totalt 358 börsnoterade bolag, hamnar i år 93 bolag på den gröna listan.

PE Teknik & Arkitektur arbetar aktivt för en jämn könsfördelning på alla nivåer inom bolaget och har tydliga mål för ökad mångfald, jämställdhet och inkludering. För sitt långsiktiga arbete och stora engagemang på området korades företaget till hela börsens mest jämställda bolag 2023 då företaget fick ta emot Allbrightpriset.

Läs Allbrightrapporten 2024>

Välkommen med din förfrågan

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv ditt ärende så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vill du bli en del av vårt team? Connecta och gör din ansökan på pe.se/karriar.