Gå direkt till textinnehållet
logotyp
Bild: Mårten Ryner

Huddinge kommun tecknar ramavtal med PE Teknik & Arkitektur inom landskapsarkitektur

Pressmeddelanden

Efter en utvärdering utifrån kvalitet har Huddinge kommun återigen tecknat ramavtal med PE Teknik & Arkitektur för tjänster inom landskapsarkitektur. Det nya avtalet gäller från augusti 2024 och sträcker sig över två år, med möjlighet till förlängning i två år.

Huddinge är den största av Stockholms kranskommuner med drygt 110 000 invånare. Med sin närhet till både storstadens puls och lugnet hos vidsträckta naturområden präglas kommunen av stark utveckling. Vägledd av visionen att bli en av länets tre populäraste kommuner att bo, besöka och verka i, så arbetar Huddinge kommun aktivt för en hållbar samhällsutveckling. PE hade motsvarande ramavtal under föregående avtalsperiod och får nu möjlighet att fortsätta som leverantör även med det nya ramavtalet, som en av fem konsulter inom landskapsarkitektur.

– Vi är mycket glada över att ha fått förnyat förtroende från Huddinge kommun och är redan nu i gång med ett projekt som innefattar en ny lekmiljö för några av kommunens yngsta invånare, säger Malin Hellström, landskapsingenjör och studiochef på PE.

Bilder